Samarbeten

Anna och Thomas i den lilla verkstaden. Här skapar de smycken för hand, som ibland kommer ut på olika äventyr. Här finner ni en del, av alla de olika samarbeten, som Thomas och Anna varit med om genom åren.

I samarbete med Stockholms operan. Fotograf Morgan Norman. Nina Stemme med örhängen, ring och örhängen av Thomas och Anna inför premiären av operans Salome.

Hollywood stjärnan Hayden Penettiere utvaldes till bästa kvinnliga stilikon på ELLE- galan. Hon bar ett par långa dramatiska och exklusiva, handgjorda, svarta örhängen i 18k guld med briljanter och akvamariner från Mandelstams Stardust kollektion.

Världssopranen Nina Stemme i örhängen från Mandelstams Avatar kollektion. Konsert i tyskland och england, Prins Charles födelsedag.

Backstage filmen om Annas “catwalk” på Grand Hotel 2013. Kläder, smycken och ljud. Ett samarbete med Bröllopsmässan och Ann-Christine Widinghoff.

Fotografering av Morgan Norman, hår Björn Axen, smycken av Thomas och Anna Mandelstam, kläder Lars Wallin

Laleh´s premiär av låten “some die young” på P3 Guldgalan i Göteborg. Laleh valde att bära Anna och Thomas coola och unika junkarmband. En känd liten robot sitter på det breda stela sliver armbandet och tittar på Tv.

Fotografering för “Plaza Magazine” med fotograf Anne Neblaeus. Plaza hade en artikel serie om kreativa människor inom olika områden. Anna kom med smycken, kläder och konst och Thomas var där och filmade.

Anna, förfrågad, två år i rad, att bli prisutdelare, jurymedlem och formgivare till första priset i Nationalgaloppens dag på gärdet/stockholm i kategorin bästa kvinnliga hatt i hattparaden. Thomas filmade.

Samarbete mellan Thomas, Anna och Lars Wallin. Kläder och smycken möts. Lars skapar en tuff kläning till Thomas och Annas kollektion Junk.

Rubinhalsband och klänning av Anna i en kärleksmusikvideo. Samarbete med stylist Maria Boström och sångerska Rozhan.

I samarbete med Lars Wallin på Waldemarsudde. Armband och Örhängen i silver, vitguld, briljanter, bergkristaller, gröna flouriter och smaragder. Designade av Anna och Lars och tillverkade av Thomas.

Smycken och kläder på en catwalk, Cafeopera var platsen för IWC, international Womens club. Lars Wallin med vackra klänningar och Anna med tuffa och uttrycksfulla smycken.

Fotografering inför bokrealese av Loiuse Boje af Gennäs med fotograf Mattias Edvall, stylist Maria Boström och massor av smycken av Thomas och Anna.

Många kreativa och givande stunder hade Anna och Jeanette Bonnier tillsammans, med långa samtal om konst, smycken och design. Områden som Anna och inte minst Jeanette var intresserade i. Vi vill tacka henne för allt hon gjorde och tillförde  i vår lilla kreativa bubbla. Hon hjälpte många konstnärer där ute, så även oss. Här på bilden bär hon sina vardagsfavorit örhängen, som jag tillverkade, med tahitipärla på kedja med överdel av vitguld, ljusblå safir och briljant. (Gäst hos Skavlan)